Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Robert Pattinson elveszítette az autóját

2009.08.05
 
Robert Pattinson elveszítette az autóját
2009. július 26.  18:03

Robert Pattinson elveszítette az autójátAz Alkonyat sztárja képtelen visszaemlékezni, hogy hol hagyta az autóját. A brit fiú a mozgalmas filmes és utazási ütemtervét okolja az esetért.

A lányok és asszonyok legnagyobb kedvence, Robert Pattinson elveszítette autóját. Az Alkonyat sztárja a csapongó utazási és filmezési ütemtervét okolja a különös esetért. Úgy érzi, hogy ezek a dolgok okozzák a szervezetlenségét.

„Fogalmam sincs hol hagytam az autómat. Valószínűleg már el is vontatták. Nagyon elszomorít, mert ez volt az első autó, amit vettem. Ettől éreztem igazán, hogy felnőtt férfi lettem, vettem egy kocsit.” – mesélte R-Patz.

A brit világsztárnak nem először gyűlik meg a baja az autókkal, nemrég ugyanis elütötte egy taxi. A színész legújabb filmjének, a Remember Me-nak a forgatási helyszínét szerette volna elhagyni, de a rajongói üldözőbe vették. Robert menekülőre fogta és átfutott egy forgalmas kereszteződésen, ahol elsodorta egy taxi. Szerencsére a sofőr gyorsan kapcsolt és a színésznek nem esett baja.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

semi

(nikolicskevin, 2013.04.07 08:41)

szevasz

balatonboglár kikőtő s .5

(RÁDULY EMESE, 2011.07.19 17:21)

ez egy kicsit megdőbentő hir de remélem hogy ijen nem fog tőrténni mégegyszer remélem vigyázziik magára. SZERETŰNK..